MURATS44 Özel Üye 17 Mart 2015 #2 Cevap: Şevket Okyay "Sabır." Resimli Şiirleri --- 1 Allah ac razı olsun. Elinize yüreğinize sağlık adminim. Güzel ve unutulmaz sözler içinde Şevket Üstadım.
Cevap: Şevket Okyay "Sabır." Resimli Şiirleri --- 1 Allah ac razı olsun. Elinize yüreğinize sağlık adminim. Güzel ve unutulmaz sözler içinde Şevket Üstadım.
TaHKaR Aktif Üyemiz 18 Mart 2015 #3 Cevap: Şevket Okyay "Sabır." Resimli Şiirleri --- 1 MURATS44' Alıntı: Allah ac razı olsun. Elinize yüreğinize sağlık adminim. Güzel ve unutulmaz sözler içinde Şevket Üstadım. Genişletmek için tıkla ... Beğendiğinize sevindim...Adminim ALLAH sizden de razı olsun...
Cevap: Şevket Okyay "Sabır." Resimli Şiirleri --- 1 MURATS44' Alıntı: Allah ac razı olsun. Elinize yüreğinize sağlık adminim. Güzel ve unutulmaz sözler içinde Şevket Üstadım. Genişletmek için tıkla ... Beğendiğinize sevindim...Adminim ALLAH sizden de razı olsun...
Okyay ÖZEL ÜYE 20 Mart 2015 #4 Cevap: Şevket Okyay "Sabır." Resimli Şiirleri --- 1 Zengin bir süsleme ve emek. Sonuçta güzel bir eser. Sağ olun.
Cevap: Şevket Okyay "Sabır." Resimli Şiirleri --- 1 Zengin bir süsleme ve emek. Sonuçta güzel bir eser. Sağ olun.