Nedenlerden mi kaçıyorum, niye ağlıyorum!

MustafaCİLASUN

Özel Üye
[FONT=Palatino Linotype, serif]

[FONT=Palatino Linotype, serif]Suya hasret kalmış bir toprak misaliyim
[FONT=Palatino Linotype, serif]Sanki sahranın sukut ettirdiği bir vehimle avara bir haldeyim, niye böyleyim
[FONT=Palatino Linotype, serif]Neyi ve nasıl bir merakla düşünmeliyim, kaybolmuş nefeslerin sanki takipçisiyim
[FONT=Palatino Linotype, serif]Neden fikretmeyi hakkıyla beceremiyorum, ne derlere sığınıp biçareliği yaşıyorum

[FONT=Palatino Linotype, serif]Ufkum mu kapalı, umutlarım mı sancılı
[FONT=Palatino Linotype, serif]Hangi fidanı diksem, hicran ile nazar etsem, toprağı ah ile düşünsem içim kaygılı
[FONT=Palatino Linotype, serif]Kimler bu bezgin halimden davacı hangi lahzada kaygılarım saklı ve neden manalı
[FONT=Palatino Linotype, serif]Kalbi yakarışlarım,geceden sabaha ağıtlarım, sabırlı soluklarım bu sinemde gamlı

[FONT=Palatino Linotype, serif]Perdeleri açıyor ve sokağa bakıyorum
[FONT=Palatino Linotype, serif]Gelen ve geçenin adımlarında ne arıyorum, niçin kalbi buruk olduğuna acıyorum
[FONT=Palatino Linotype, serif]Simalarında tebessümün izine rastlamıyorum, o berduşun ahına ibretle bakıyorum
[FONT=Palatino Linotype, serif]Hangi çığlığın meyanında umut arıyorum, suskun sokakları sinemde mi taşıyorum

[FONT=Palatino Linotype, serif]Kimler geçmedi ki bu yollardan gam ile
[FONT=Palatino Linotype, serif]Nasıl bir vecdin firkatine kani olmuş bir derviş edası ki ruhumu okşuyor esiniyle
[FONT=Palatino Linotype, serif]Yine hicran sökün ediyor yüreğimde, nasıl bir fırtına ki içimi acıtıyor sessizliğiyle
[FONT=Palatino Linotype, serif]Ne sakiyi görüyorum, ne de yolsuzlaşan umutları hakkıyla derliyorum, acizliğimle

[FONT=Palatino Linotype, serif]Şairin kalbi sayfalarında bir gam var
[FONT=Palatino Linotype, serif]Her nefesinde yorulmayan ve yalnız bırakmayan bir hicran sanki nar-ı aşkı saklar
[FONT=Palatino Linotype, serif]Ne vakit gözyaşı aksa, içimi titreten o an haşyetin meftun alini yaşatsa kim bakar
[FONT=Palatino Linotype, serif]Ey seyr-i sukut halini koruyan yar, edebin en münbit şahikasını kalbe aşkla koyar

[FONT=Palatino Linotype, serif]Mustafa CİLASUN

Şairin kalbi sayfalarında bir gam var
Her nefesinde yorulmayan ve yalnız bırakmayan bir hicran sanki nar-ı aşkı saklar

Ne vakit gözyaşı aksa, içimi titreten o an haşyetin meftun alini yaşatsa kim bakar
Ey seyr-i sukut halini koruyan yar, edebin en münbit şahikasını kalbe aşkla koyar

yuregeıne saglık sag olun payalsımını için

Saat

Forum Görünümü

Konular
55.417
Toplam kullanıcı
6.098
Son üye
oxenon.com
Geri