TaHKaR Aktif Üyemiz 16 Şubat 2015 #11 Üsdadım inan bana ,PİRSULTAN ABDAL gibi sözlerin var.Kalemindeki ifadeler hayata bakışın,insanlığı süzüşün,mest ediyorsun beni. saygılar ellerinizden öpüyorum Sağlığınız acil şifalar diliyorum... Moderatör tarafında düzenlendi: 27 Eylül 2017
Üsdadım inan bana ,PİRSULTAN ABDAL gibi sözlerin var.Kalemindeki ifadeler hayata bakışın,insanlığı süzüşün,mest ediyorsun beni. saygılar ellerinizden öpüyorum Sağlığınız acil şifalar diliyorum...
Okyay ÖZEL ÜYE 16 Şubat 2015 #12 Mevlam sana iyilikler versin mübarek evlat. Kelimeleri seçerken en güzelini bulmağa adeta azminiz var. Nurlu gönlünüz hep şavkarsın dilerim. Rabbim sizi, üzüntü ve kederden mahfuz kılsın. Hoş geldiniz- hoş geldiniz, hoş geldiniz..
Mevlam sana iyilikler versin mübarek evlat. Kelimeleri seçerken en güzelini bulmağa adeta azminiz var. Nurlu gönlünüz hep şavkarsın dilerim. Rabbim sizi, üzüntü ve kederden mahfuz kılsın. Hoş geldiniz- hoş geldiniz, hoş geldiniz..
MURATS44 Özel Üye 16 Şubat 2015 #13 Rabbim sizlerden razı olsun inşaallah. Muhabbetinizi hep hayranlıkla izledim, hayranlıkla izliyorum. Güzel yüreklerinize sağlık. glü
Rabbim sizlerden razı olsun inşaallah. Muhabbetinizi hep hayranlıkla izledim, hayranlıkla izliyorum. Güzel yüreklerinize sağlık. glü
BULUT Aktif Üyemiz Yönetici 20 Mayıs 2018 #14 Sayfalar arasında denk geldi. ÜStadımız sanki bu günleri de görüp , yazmış. Ne zaman bir efkâr bassa içimi ......
Sayfalar arasında denk geldi. ÜStadımız sanki bu günleri de görüp , yazmış. Ne zaman bir efkâr bassa içimi ......
VuSLaT Yönetim Yönetici 24 Mayıs 2018 #15 Okyay' Alıntı: Ne zaman bir efkâr bassa içimi Genişletmek için tıkla ... Cennetin bedeli ( lailahe illalah) Allah'ın nuru,,,, Muhammed rasulallah.
Okyay' Alıntı: Ne zaman bir efkâr bassa içimi Genişletmek için tıkla ... Cennetin bedeli ( lailahe illalah) Allah'ın nuru,,,, Muhammed rasulallah.