1- Forumda en fazla beğendiğin isim -Nedeni?
vuslat abla neden?çünkü bayan admin olarak çok yakışıyor siteye
2- Forumda en fazla kızdığın isim -Nedeni?
benim kimseyle alıp veremediğim yok zaten hep diyorum ben sakin bi insanım kolay kolay kızmam o yüzden kızdığım kimsede yok
6- Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir?
ben forumun en başından takipçisiyim o yüzden nerden nereye geldiğini çok iyi biliyorum forumu biyerlere getirmek için ne kadar çalışıldığını ne kadar emek verildiğini vebaşında böle yetenekli adminler oldukça dahada ilerliyeceğini düşünüyorum inşallah.kendi hedefim eğer boş zaman bulursam inş foruma faydalı olabilecek konular açmak olacak inşallah
7- Yöneticilerden bir rican var mı?
konuların daha çok okunup konulardan istifade etmeleri için üyeler arası ödülü yarışmalar düzxenlemeleri
8- senin için bugünün anlam ve önemi nedir ?
bu gün sana verilen son gün olabilir o yüzden bu günü son günün gibi yaşa sevdiklerini incitme mutlu olmak için insanları mutlu et ve hep gülümse
ben her günü böyle önemsiyorum onun için benim için bu gün çok önemli çünkü yarınımdan emin değilim
3- Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler?
vuslat abla murat abi(bence iyi anlaşıyoruz belkide ben öyle sanıyorum
)birde ayyüzlü ablam
4- Forumda seni en fazla üzen olay?
adminlerin geçen günkü alıngan haleri beni çok üzdü
5- Forumda seni en mutlu eden olay?
vuslat ablamın da intizar dinliyor olması çok mutlu etmişti
9- Sana göre Siyah ve beyaz çok zıt renkler olduğu halde neden hep birbirleri ile bir uyum içindedirler ?
peki abi elektirikle suyunda normalde birbirleriyle alakaları yokmuş gibi görülür fakat elektirik su olmasa üretilemiyor.yada şşöylede diyebilirim siyah erkek beyaz ise bayan olsun normalde bayan ve erkeklerde çok zıtlar ama ikisinden biri olmasa olmaz değilmi bu yüzden zıtlar diye uyuşmazlık olmaz diye bi şey yoktur işte bu yüzden uyumludurlar
10- Sence susmak nedir?
Eğer haklıysan susuyorsan en büyük asalet.
üzgünsen ağlamak istiyorsan susuyorsan en büyük sabır...
seviyorsan ve sevdiğin için herşeye katlanıp kulağını herşeye tıkayıp susuyorsan en büyük sevginin ifadesidir susmak
11- Bir kapıyı kırk kez mi kırk kapıyı bir kez mi çalmalı?
bir kapıyı kırk kez çalmalı çünkü bi konuda ne kadar ısrar edersen ne kadar çaba sarf edersen direnirsen istedğini alırsın yoksa hep ayrı ayrı dallara atlayıp kendini yıpratırsın o yüzden her zaman istikrarlı olmak doğru bulduğun konularda ısrarla mücadele vermelisin sen mücadele ettikçe güzün artar ama diğer taraf bı ısrardan bıkıp sana istediğini verecektir bu yüzden kırk kez bi kapıyı çalmak en iyisi eninde sonun da o kapı açılır)
12- İnşallah inşallah bu soruyu sormazlar dediğin bi soru var mı???
evet tamda bu soruydu
12- İnşallah inşallah bu soruyu sormazlar dediğin bi soru var mı???sorusunu bana sormazlarHAHHAHA

şaka bi yana yok her soruya rahatlıkla cevap verebileceğimi düşünüyorum Allah ın izniyle
13- Görmek ile bakmak arasında ince ve zor bir çizgi vardır..Bize bu çizgiyi anlatan bir kısa yazı yazarmısın?
evet tabi

mesela her gün baktığımız gökyüzü bulutlar evren bütün insanlıklığın içinde yaşadığı yer kör olmayan herkes var olana bakıyor değil mi*hiç kimse ben bu gün güneşe bakmadım yada ayı bakmadım diyemez ama bi şairin gök yüzüne bakışı şiirini süslemek için anlamlı şeyleri gözlemlemek örneğin bu gün yıldızlar bana senin ışl ışıl parlayn gözlerini hatırlatı misali şaiir yıldızı böle görür .sofi kardeşimiz gök yüzüne bakar suphanallah yarabbim sen nelere kadirsin der o anlamı görür yani yaratanın kudretini bi atais gökyüzüne bakar bunlar tasedüftür diyip o gökyüzünün tesadüf olarak nasıl olabileceğini araştırmayı görür fark ettiyseniz örnek bir ama bakmayla görme böle değişiyor aralarındaki ince çizgi ise bakılan yer aynı bakanın görme şekli önemlidir
14- Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıci varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır?
bu soruya vereceğim cevap beni size ne kadar ifade edecek bilmiyorum ama yinede cevabını vereğeğim
Bulaşık deterjanında koku sağlaması için kullanılabildiği için tatlandırıcıya gerek yoktur. Limonlu gazlara gelince tatlandırıcıların bol olmasının enönemli sebebi kimyasallların üretiminin limonlara oranla daha kolay ve ucuz olması üstelik üretimde kolaylık sağlıyor başka bir açıklaması sanırsam yok..
15- Türk sanat müziğinde en beğerdiğin şarkısı ve şarkısı nedir?
gülden karaböcek dilek taşı ayriyeten kırılsın ellerim kısacası bütün parçaları (ama rabbim nasıl bi ses tonu vermiş maşallah çok güzel
)