MURATS44 Özel Üye 1 Eylül 2011 #11 Ama önce öyroları görmemiz lazım Genişletmek için tıkla ... Ben ne demişim?
mahzungarip Yönetici 1 Eylül 2011 #12 MURATS44' Alıntı: Ben ne demişim? Genişletmek için tıkla ... öyroyu boşver külçede işimizi görür Roflol
MURATS44' Alıntı: Ben ne demişim? Genişletmek için tıkla ... öyroyu boşver külçede işimizi görür Roflol
MURATS44 Özel Üye 1 Eylül 2011 #14 png formatında olsa daha güzel görünür heralde. Png uzantılı deneyebilir miyiz lütfen?
MURATS44 Özel Üye 1 Eylül 2011 #15 Arka plana renk vermişsin. Fotoşop haricinde png ler sağlıklı olmuyor.Arka planı düzelebilirsek ortaya güzel logolar çıkıyor...
Arka plana renk vermişsin. Fotoşop haricinde png ler sağlıklı olmuyor.Arka planı düzelebilirsek ortaya güzel logolar çıkıyor...
MURATS44 Özel Üye 1 Eylül 2011 #17 . Şekil çok güzel.Yazı daha net olsaydı keşke. Diyeceksin ,çok masraflısın
harekat Özel Üye 2 Eylül 2011 #18 MURATS44' Alıntı: . Şekil çok güzel.Yazı daha net olsaydı keşke. Diyeceksin ,çok masraflısın Genişletmek için tıkla ... Adminim bu Nasıl Acaba! .
MURATS44' Alıntı: . Şekil çok güzel.Yazı daha net olsaydı keşke. Diyeceksin ,çok masraflısın Genişletmek için tıkla ... Adminim bu Nasıl Acaba! .
harekat Özel Üye 2 Eylül 2011 #20 MURATS44' Alıntı: . Rasulehasret ile tv yi yaklaştırıp rengini değişebilir miyiz? Genişletmek için tıkla ... Adminim Umarım Bunu beğenirsiniz artık .
MURATS44' Alıntı: . Rasulehasret ile tv yi yaklaştırıp rengini değişebilir miyiz? Genişletmek için tıkla ... Adminim Umarım Bunu beğenirsiniz artık .