Depresyon sigara içirtiyor

ceylannur

Yeni Üyemiz
Depresyondaki kişiler. depresyonda olmayanlara göre 2 kat fazla sigara içiyor.
ABD’deki Ulusal Sağlık İstatistikleri Merkezi’nden Laura Pratt ve Debra Brody’nin yaptığı araştırma. depresyondaki 20 yaş ve üzerindeki yetişkinlerin yüzde 43′ünün. depresyonda olmayanların ise yüzde 22′sinin sigara içtiğini ortaya koydu.
Yaklaşık 5 bin kişiyi kapsayan araştırma. depresyondaki 40-54 yaş arasındaki erkeklerin yarısından fazlasının. 20-39 yaş arasındaki kadınların ise yarısının sigara içtiğini gösterdi. Depresyonda olmayan erkeklerde bu oranın dörtte birden az. kadınlarda ise yüzde 21 olduğu belirtildi.
Araştırmada. depresyonda olan ve sigara içenlerin yüzde 51′inin depresyonda olmayanlara göre uyanır uyanmaz sigara yaktığı. iki kat fazla sigara içtiği ve sigarayı bırakmakta daha fazla zorlandığı belirtilirken. depresyonda olan kadınların yüzde 28′inin. depresyonda olmayan kadınların ise yüzde 15′inin günde bir paket sigara içtiği vurgulandı.
http://www.dantelelisi.com/depresyon-sigara-icirtiyor.html#more-12182

Bence depresyonun durumuna bağlı. Sigara içmeyen biri deprsyona girers heralde normalin iki katı feceyetakıır. İçen biriyse de , normalin iki katı içer sigara. depresyonu, sigara içenler ve içmeyenler olarak dörde ayırsak daha güzel olurdu. Teşekkürer. m08

Bence depresyonun durumuna bağlı. Sigara içmeyen biri deprsyona girers heralde normalin iki katı feceyetakıır. İçen biriyse de , normalin iki katı içer sigara. depresyonu, sigara içenler ve içmeyenler olarak dörde ayırsak daha güzel olurdu. Teşekkürer. m08

çok mutluyum defalarca deneyip bırakamadığım sigarayı sonunda bıraktım ancak cumartesi pazar içiyorum sonunda da bırakacağım sigarayı bırakın çevremdeki herkese olduğu gibi size de tavsiye ediyorum.

çok mutluyum defalarca deneyip bırakamadığım sigarayı sonunda bıraktım ancak cumartesi pazar içiyorum sonunda da bırakacağım sigarayı bırakın çevremdeki herkese olduğu gibi size de tavsiye ediyorum.

evet bırakmak lazım murat adınde bırakmalı sıgarayı siz sıgara bırakadan siz onu bırakın

Kim kimi bırakır bilmemdeeeeeeeee sigara içecek olanları engelleyelim başlamadan....:((

Tahkar bey beni güldürdünüz yaf cumartesi pazar nasıl oluyor sigara içmek hafta tatili gibi....haaa
haaahaaahaaahaaahaaa

Murat yakında kesin bırakır ben inanıyorum demi murat adminim....ss..dd.

Kim kimi bırakır bilmemdeeeeeeeee sigara içecek olanları engelleyelim başlamadan....:((

Tahkar bey beni güldürdünüz yaf cumartesi pazar nasıl oluyor sigara içmek hafta tatili gibi....haaa
haaahaaahaaahaaahaaa

kımler içiyor bılelelım murat admın tahkar bey başka kım varmişşş hıııı bende mı başlasam acepp..????

haaahaaahaaahaaahaaa

Evet Admnim açıklama yapayım.Benim ev C.TESİ PAZAR MİSAFİR DOLUYOR MECBUREN BENDE ONLARA KATILYORUM.ANCAK MİSAFİR OLMASA İÇMEM...

Anladım adminimm,,,,inşallah o iki günüde bırakırsınız....

Latifeydi sözlerim alınmadınız değilmi,,,,sanki öyle geldi bana...gzt

Ben değer verdiğim kişilere takılırım sevdiğimden, bilirimki onlar benim espirimden anlar....glmglmglm

Saat

Forum Görünümü

Konular
55.414
Toplam kullanıcı
6.098
Son üye
oxenon.com
Geri