Harikasınız. Mükemmel olmuş her ikisi de.. Çok güzel olmuş gerçekten . ellerinize yüreğinize sağlık adminlerim. Süpersiniz.
Konu güzel oluncaaaaaaaaaaaa , ne yaparsanız yapın işte böyle güzel sonuçlar çıkıyor. sizlerin yanında benim resimlerim biraz sönük kalsada, bu resimleri görmekten mutlu oldum. Çalışmalarınız diğer çalışmalarda bana örnektir . Ellerinize sağlık. Allah ac razı olsun ikinizden de.. Ben şahsen her ikisini de çok beğendim. Mükemmel olmuşlar.
Şevket Üstadın, çok özel eserlerinden birini, bu halde görmek gerçekten beni mutlu etti. Sözlerindeki anlam ve ifadeleri hele bazı sözleri çoook bütük uyarı ve ders niteliğinde.
Bu eser bana , şeyhedebalinin nasihatleri konusunu anımsatıyor. En baştan sonuna kadar okuyunca , baştan sona kadar bir hayat çizgisini anlatıyor. Bu çizgiden taşmamak için yapılması gerekenleri anlatıyor. En önemli ve en güzel noktalara işaret ederek ne yapılması gerektiğini söylüyor. Şevket üstadım kelimeleri konuştururken , sizler de resimleri konuşturmuşsunuz. Rabbim hepinizden razı olsun inşaallah.
Hem içerik olarak, hem de görsellik olarak muhteşem bir konu. Şevket Üstadımın güzel gönülüne sağlık. O gönül böyle coştukça , okuyanlarda coşuyor. İnşallah bu coşku ders alıp , daha dikkatli olma yolunda olacaktır. Sizlerinde elinize sağlık. Harikasınız canlar,,,,