Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 13 Şubat 2015 #124 Hem okuyorsunuz hem hayret ediyorsunuz. Her gördüğünüz yazıyı okumayın.:hehhe
MURATS44 Özel Üye 6 Haziran 2015 #126 Eli boş varılmaz denen varılan yere, Boş gelmedim yâ Râb, ben suç getirdim! Dağlar çekemezken o ağır yükü, Sırtımda iki büklüm pek güç getirdim..
Eli boş varılmaz denen varılan yere, Boş gelmedim yâ Râb, ben suç getirdim! Dağlar çekemezken o ağır yükü, Sırtımda iki büklüm pek güç getirdim..
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 18 Ocak 2017 #129 Bu yazıyı okuma hayatın kararır.m08
VuSLaT Yönetim Yönetici 20 Ekim 2019 #130 mahzungarip' Alıntı: . Flash Belleğe Dua Yükleyip,Muska Diye Boynuna Asan Ulvi ..haaa Genişletmek için tıkla ... Hahaha ömrün uzun olsun inşallah hocam hocammmm Şu an turkü dinleyerek, sitede nostalji yapıyorumeski günleri yad ediyorum... Camda buhar yok hocammmmm..... Ne yazayım
mahzungarip' Alıntı: . Flash Belleğe Dua Yükleyip,Muska Diye Boynuna Asan Ulvi ..haaa Genişletmek için tıkla ... Hahaha ömrün uzun olsun inşallah hocam hocammmm Şu an turkü dinleyerek, sitede nostalji yapıyorumeski günleri yad ediyorum... Camda buhar yok hocammmmm..... Ne yazayım