TaHKaR Aktif Üyemiz 4 Mayıs 2011 #1 selamunaleykum arkadaşlar herkes bır sonrakı arkadaşa muradının gercekleşmesı ıcın bır tane ayetel krsi okusun olur mu? ben başlıyorum benden sonra kı arkadaşımın muradının olması ıcın 1 ayetel kürsi okudum allaha emanet olun Son düzenleme: 4 Mayıs 2011
selamunaleykum arkadaşlar herkes bır sonrakı arkadaşa muradının gercekleşmesı ıcın bır tane ayetel krsi okusun olur mu? ben başlıyorum benden sonra kı arkadaşımın muradının olması ıcın 1 ayetel kürsi okudum allaha emanet olun
MURATS44 Özel Üye 4 Mayıs 2011 #2 Bir tanede ben okudum.Benden sonraki arkadaşın her ne muradı varsa gerçekleşmesi için.
TaHKaR Aktif Üyemiz 6 Mayıs 2011 #5 Bir tanede ben okudum.Benden sonraki arkadaşın her ne muradı varsa gerçekleşmesi için.
VuSLaT Yönetim Yönetici 6 Mayıs 2011 #6 Allah razı olsun.Çok teşekkür ederim.Benden sonraki arkadaşım içinde ben okudum 1 tane
HASAN CAN Active member 9 Mayıs 2011 #8 Bir tanede benden.Bu ne güzel konu.Allah cc razı olsun . Benden bir sonraki arkadaşıma kabul buyursun rabbim.
Bir tanede benden.Bu ne güzel konu.Allah cc razı olsun . Benden bir sonraki arkadaşıma kabul buyursun rabbim.
TaHKaR Aktif Üyemiz 9 Mayıs 2011 #9 benden sonra kı arkadaşımın muradının olması ıcın 1 ayetel kürsi okudum
TaHKaR Aktif Üyemiz 11 Mayıs 2011 #10 benden sonra kı arkadaşımın muradının olması ıcın 1 ayetel kürsi okudum