Vuslat tan çiçek böreği...

VuSLaT

Yönetim
Yönetici
vuslat tan çiçek böreği...:alkis:alkis:alkis:alkis

.

.

Ekli dosyalar

• IMG_20150601_182857.webp
    IMG_20150601_182857.webp
    90 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_20150601_193634.webp
    IMG_20150601_193634.webp
    80,7 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Cevap: vuslat tan çiçek böreği...

İşte bu yaaaa . eline sağlık adminim. 2. resim bana heralde . Çayda var :D Görüntüsü çok güzel olmuş. Yazıyıda yazmışsın. :F Eline canına sağlık. Güzel olmuş. Resimdekinin aynısı.

deeeeeeeeeee pişmiş halini de bütün olarak göreydik :F

yaf adminim pişmiş halini çıkardım ya soğurken,alttaki komşu hamile koku gitmiştir diye, iki dilim çıkardım hemen ona balkondna seslenip verdim haaa
ondan yarım çekmedim resmi görsel olarak hoş olma zdiye:)

servisin nasıl haaa çatalı unutmuşum haaa

Çatalı düşünen kim? :D
On parmak dalmak varken. Çay bardağınıda inceden tutmayacan. kibarlığa gerek yok. allah ne verdiyse yumulmak varken çatalı soran kim :) Bence görüntü harika. Eline sağlık. 10 puan :) Devamınıda beklerik.

Rica ederim murat 10 parmakla afiyetle yiyip düz 10 puan kabul etmiyorum haaa
yıldızlı on olmalıydı yaf haaahaaa,bardağıda kibar tut diyommmmolmazz:kahveehatta çüçük parmağın duruş şeklini biliyon ona göre haaahaaa

Rica ederim murat 10 parmakla afiyetle yiyip düz 10 puan kabul etmiyorum haaa
yıldızlı on olmalıydı yaf haaahaaa,bardağıda kibar tut diyommmmolmazz:kahveehatta çüçük parmağın duruş şeklini biliyon ona göre haaahaaa

Adminim. , tadı zaten on parmak dalışta yatıyor. Etrafına gözaltından bi bakacan. Kimse yoksa on parmak dalacan. Biri bakarsa da kibar moda geçecen. O dediğin serçe parmak sigarada oluyor ama burda da denemek laazım. :F biri bakarken hemen serçe parmak havaya haaa haaa haaa

Saat

Forum Görünümü

Konular
55.414
Toplam kullanıcı
6.053
Son üye
HollyBrown
Geri