İnandım demiştim ve fakat farkındamıydım!

MustafaCİLASUN

Özel Üye
[FONT=Palatino Linotype, serif]

[FONT=Palatino Linotype, serif]Evet, biraz kolay olanı seçiyorduk
[FONT=Palatino Linotype, serif]İkna edilmeyi marifet telakki ederek, o an gönlümüzü hadsizce seriyorduk
[FONT=Palatino Linotype, serif]Zor olanı istemiyorduk, hesabi manadan kaçıyorduk, rasgeleliğe bağlanıyordum
[FONT=Palatino Linotype, serif]O an ve içinde bulunan anlam serdetmeyen bir zamanda niye aklı serdetmiyordum

[FONT=Palatino Linotype, serif]Neden malumat az,vakit kimin içinde naz
[FONT=Palatino Linotype, serif]Ey yolcu kaz toprağı kaz, neden akıl ve ihsan muhakemesinden yoksundur insan
[FONT=Palatino Linotype, serif]Kim hakikati için ağlar, inayet neden yolda bırakmayan bir nazar, aşka kim kızar
[FONT=Palatino Linotype, serif]Yıllardır ihmal edilen bir sevda nerde kaldı, gözü yaşlı ana niye bizarlık için sızlar

[FONT=Palatino Linotype, serif]Kime kalıyor duyulmayan o acı çığlıklar
[FONT=Palatino Linotype, serif]Hangi ahın feryadından bir insan haz duyar, mezalim için neden kullar korkar
[FONT=Palatino Linotype, serif]Ateş bilmem ki nasıl yakar, korlaşmayan kalpler gözyaşıyla aşk için bir yol arar
[FONT=Palatino Linotype, serif]Ey yitiklerin sahibi, yetimlerin maliki, hadsiz ve hudutsuz nefislerin Rabbi, karar

[FONT=Palatino Linotype, serif]Hangi kitabı okusamn, sahifelerinde ayılsam
[FONT=Palatino Linotype, serif]Sinem sızlar, her yanımda suskunlaşan acılar, dillenmeyen kanaatin ahını duysam
[FONT=Palatino Linotype, serif]Yazsam, içim durulana kadar, zihnim ayılana kadar gözyaşlarımı bir aşka sunsam
[FONT=Palatino Linotype, serif]Şura nedir, irfan hangi dilin vecdindedir idrak bu denli fakirlik içindedir'i anlasam

[FONT=Palatino Linotype, serif]Ey ruhumun sahibi, aşkın hak ve yegane hakikati
[FONT=Palatino Linotype, serif]Haşyet var kalbimde, bilmem ki inşirah nerde, heryerde zulüm var vicdan derdinde
[FONT=Palatino Linotype, serif]Hangi suali sorsam, kalbi sefilliğimle durmadan ağlasam, mültecilik var gönlümde
[FONT=Palatino Linotype, serif]Hasret artık yutkunmaz eder, bilmem ki hangi vadide çileler biter, aşk hangi saikte

[FONT=Palatino Linotype, serif]Mustafa CİLASUN

Hocam dediğiniz gibi kalbler ne zamanki gözyaşı ile aşk'ı aramaya çıkarsa tüm mahlukatın sahibi inayetini üzerimizden eksik etmeyecektir...
Gönlünüze sağlık değerli hocam

Saat

Forum Görünümü

Konular
55.414
Toplam kullanıcı
6.053
Son üye
HollyBrown
Geri